LUBRIKANT Hot Exxtreme Glide (50 ml)

Hot Exxtreme Glide je profesionalni lubrikant na silikonski osnovi. Oblikovan je za ekstremne zahteve, še posebej za analni seks saj s svojo formulo ter dodanim a+ Comfort oljem poveča elastičnost in fleksibilnost, a obenem maksimalno ščiti vašo kožo. Če si zaželite lubrikant katerega obstojnost je zelo dolga, in je posebno prijazen vaši koži, ste na pravem naslovu.
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044031

Hot Exxtreme Glide je profesionalni lubrikant na silikonski osnovi.

 

Oblikovan je za ekstremne zahteve, še posebej za analni seks saj s svojo formulo ter dodanim a+ Comfort oljem poveča elastičnost in fleksibilnost, a obenem maksimalno ščiti vašo kožo. Če si zaželite lubrikant katerega obstojnost je zelo dolga, in je posebno prijazen vaši koži, ste na pravem naslovu.

Primeren je za vse, ki imajo radi naravne lubrikante brez dodanih dišav in olj. Njegova tekstura je namreč izjemno nevtralna, saj je lubrikant prozorne barve, brez vonja ter okusa. Ko si boste med intimnimi trenutki, še posebej analnimi zaželeli odlično navlaženost, ki traja, vas bo navdušil lubrikant Hot Exxtreme glide, katerega naravne sestavine bodo navlažile vašo kožo, ter ji omogočile dodatno fleksibilnost za bolj gladke ter prijetne odnose.

 

Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Dimethiconol, Denothera Biennis (Evening Primerose) Oil, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Tocopherol. 

Opozorila:

Hranite na temperaturi 5°C-25°C.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo izdelka: Avstrija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Exxtreme Glide (50 ml)
Vaša ocena