MASAŽER Svakom Emma Red

Priljubljeni masažer Emma je tokrat na voljo v praktični mini podobi, ki vam bo družbo delela tudi na potovanjih. Ta unikatni klitoralni stimulator ima posebno oblikovano glavico, ki je zelo fleksibilna, in se lahko upogiba v vse smeri. Njen namen je hitro dostopanje do klitorisa, ter maksimalna stimulacija tudi najbolj skritih kotičkov. Emma je namenjena vsem ženskim predstavnicam, ki želijo srednjo ali manjšo velikost stimulatorja, z močjo velikega. V njegovi notranjosti se namreč skriva izredno močan vibracijski motor, ki poleg nastavljivih hitrosti vibracij ponuja tudi inteligentni način s katerim bo intimno razvajanje postalo nebeško! Izberite klitoralni stimulator Emma, ki poleg luksuznih ter stilsko dovršenih linij, ponuja tudi edinstveno masažo klitorisa, o kateri ste do sedaj samo sanjale.
57,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0063

Priljubljeni masažer Emma je tokrat na voljo v praktični mini podobi, ki vam bo družbo delela tudi na potovanjih.


 Ta unikatni klitoralni stimulator ima posebno oblikovano glavico, ki je zelo fleksibilna, in se lahko upogiba v vse smeri. Njen namen je hitro dostopanje do klitorisa, ter maksimalna stimulacija tudi najbolj skritih kotičkov. Emma je namenjena vsem ženskim predstavnicam, ki želijo srednjo ali manjšo velikost stimulatorja, z močjo velikega. V njegovi notranjosti se namreč skriva izredno močan vibracijski motor, ki poleg nastavljivih hitrosti vibracij ponuja tudi inteligentni način s katerim bo intimno razvajanje postalo nebeško! Izberite klitoralni stimulator Emma, ki poleg luksuznih ter stilsko dovršenih linij, ponuja tudi edinstveno masažo klitorisa, o kateri ste do sedaj samo sanjale.

 

 Lastnosti klitoralnega stimulatorja Emma:


 - Upogljiva glavica: Za razliko od preostalih masažerjev, ki imajo v večini primerov fiksno glavico, ima Emma izjemno fleksibilno celoto, saj jo boste lahko popolnoma upognili v vse smeri. To vam omogoča lažje dostopanje, ter večje raziskovanje intimnih predelov.

 - Vibracije: Presenetilo vas bo kako intenzivne vibracije lahko ponuja tako majhen erotičen pripomoček kot je Emma. V sebi skriva močan vibracijski motor, z nastavljivimi vibracijami. Pravo presenečenje pa vas čaka na 'S' gumbu na ohišju, ki ob pritisku preklopi na 'inteligentni način' vibriranja. Inteligentni način je način stimuliranja seksa, ki vas pelje skozi vse njegove faze. Tako boste lahko uživale vse od predigre, pa do pulziranja vibracij, ki pripeljejo do norega vrhunca. Uporabnice so doživetje opisale z besedo NEBEŠKO!

 - Vodoodpornost: Kdo pravi, da erotični pripomočki spadajo zgolj v posteljo? Emmo lahko prinesete tudi v vročo kopel, saj je v celoti vodotesna.

 - Tihi način: Diskretno, brez motečih faktorjev. Tihi način poskrbi, da bo v spalnici moč slišati le vaše vzdihljaje.

 - Material: Ne le, da je Emma sestavljena iz telesu prijaznih materialov, te so tudi Zemlji prijazni! Gladka in mehka tekstura spominja na svilnat dotik, ki bo dodal piko na i celotni izkušnji.

 - Napajanje: USB napajanje je super rešitev za vse, ki niso pristaši baterijskih vložkov. Le priklopite USB, in s hitrim polnilnikom bo igračka v zelo kratkem času že pripravljena na ponovno uporabo. Ena polnitev omogoča kar 2 uri neprekinjenih užitkov.

 - Več namenska igračka: Masažer Emma ni namenjen zgolj klitoralni stimulaciji, uporabite ga lahko za stimulacijo bradavičk, celotno masažo telesa, oziroma poljubnih erogenih con na vašem telesu.

 

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, in še posebej primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASvakom
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 16,5 cm x 3,8 cm

Napajanje: USB

MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Svakom Emma Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli