NAPIHLJIVI ANALNI DILDO Lybaile Bigger Joy

Ne veste katero velikost analnega pripomočka bi izbrali? Potem izberite napihljivi analni dildo, ki vam lahko ponudi vse! Tako je, Bigger Joy ima poleg analnega dilda priloženo tudi pumpico s katero napihujete dildo in povečate njegovo velikost za kolikor si zaželite. Tako boste lahko igračko nastavili po svojih potrebah, in v njej še bolj uživali. Dildo je izdelan iz prijetnega materiala, ki ne draži kože, ter vašemu telesu dopušča zgolj neverjetne užitke, ki jih prinaša ta edinstvena igračka.
Redna cena 31,99 € Akcijska cena 27,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00549

Ne veste katero velikost analnega pripomočka bi izbrali? Potem izberite napihljivi analni dildo, ki vam lahko ponudi vse!

 

Tako je, Bigger Joy ima poleg analnega dilda priloženo tudi pumpico s katero napihujete dildo in povečate njegovo velikost za kolikor si zaželite. Tako boste lahko igračko nastavili po svojih potrebah, in v njej še bolj uživali. Dildo je izdelan iz prijetnega materiala, ki ne draži kože, ter vašemu telesu dopušča zgolj neverjetne užitke, ki jih prinaša ta edinstvena igračka.

Enkrat si zaželite manjšega, drugič večjega. Dilema glede velikosti pa nebo več problem, ko boste pri sebi imeli napihljivi analni dildo. Tako boste lahko pozabili na skrbi, in uživali v tej edinstveno oblikovani igrački. Zrak v notranjost dilda boste napolnili z priloženo pumpico. V kolikor pa vam bo prevelik, boste lahko pritisnili stikalo, ki sprosti vakum. Brezskrbna in enostavna uporaba te igračke, pa dokazuje, da so nam pomembne le vaše želje in užitki.

Analni dildo Bigger Joy je primeren tako za ženske kakor tudi moške.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: Dolžina 16 cm x širina 4,5 cm (+ napihljivost)
Material ABS
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NAPIHLJIVI ANALNI DILDO Lybaile Bigger Joy
Vaša ocena
Top prodajni artikli