VAGINALNE KROGLICE Joyballs Secret

Predstavljamo vam najbolj diskretne vaginalne kroglice na svetu! Tukaj so kroglice Joyballs Secret, ki imajo posebno patentiran trak za odstranjevanje, ki pa se bo tako dobro skril, da boste za svojo nagajivo skrivnost vedele samo vi. Ergonomsko oblikovan dizajn omogoča udobno nošenje ter maksimalno efektivnost med nošenjem. Kroglice so namreč poleg orgazmične stimulacije, namenjene tudi krepitvi mišic medeničnega dna, in tako bolj zdravi ter tesni vagini. Izdelane so iz telesu prijaznega Silikomed® materiala, ki ima žameten otip za dolgotrajno nošenje, in je kompatibilen z vsemi vrstami lubrikantov. Privoščite si trening mišic kjerkoli in kadarkoli.. Vaginalne kroglice Joyballs Secret bodo vaša nagajiva skrivnost do pomlajene vagine, in najboljših erotičnih občutkov!
24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYD015003

Predstavljamo vam najbolj diskretne vaginalne kroglice na svetu!

 

Tukaj so kroglice Joyballs Secret, ki imajo posebno patentiran trak za odstranjevanje, ki pa se bo tako dobro skril, da boste za svojo nagajivo skrivnost vedele samo vi. Ergonomsko oblikovan dizajn omogoča udobno nošenje ter maksimalno efektivnost med nošenjem. Kroglice so namreč poleg orgazmične stimulacije, namenjene tudi krepitvi mišic medeničnega dna, in tako bolj zdravi ter tesni vagini. Izdelane so iz telesu prijaznega Silikomed® materiala, ki ima žameten otip za dolgotrajno nošenje, in je kompatibilen z vsemi vrstami lubrikantov. Privoščite si trening mišic kjerkoli in kadarkoli.. Vaginalne kroglice Joyballs Secret bodo vaša nagajiva skrivnost do pomlajene vagine, in najboljših erotičnih občutkov!

Vaginalne kroglice Joyballs Secret niso le privlačne na pogled, prav tako so tudi zelo učinkovite! Okrepijo mišice medeničnega dna na poseben način, in jih je mogoče enostavno vstaviti, ter so še posebej primerne za začetnike. Visoko kakovosten material Silikomed® je zelo mehak in udoben za nošenje.

 

- Patentirana zanka je diskretno skrita v telesu

- Tiho, diskretno delovanje

- Nežna stimulacija in učinkovit trening mišic medeničnega dna z učinkom trampolina

- Poveča spolne občutke ter intenzivnost orgazmov

- Izdelane iz 100% Silikomed® materiala, ki je telesu prijazen in hipoalergen

- Udobno nošenje ter enostavna uporaba – Tudi za začetnice - Anatomska oblika za popolno prileganje

- Priporočajo jih tudi ginekologi za trening po nosečnosti, oziroma pomoč pri inkontinenci

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydivision
Dodatno

Velikost: 6 cm x 3,7 cm

Teža: 45 g

Material Silikomed®
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Joyballs Secret
Vaša ocena
Top prodajni artikli