TABLETE Big Boy Golden XXL 45/1

Bi radi tabletko, ki bo celostno izboljšala vaše spolno življenje in vam povrnila moškost? Spoznajte revolucionarne tabletke Big Boy Golden XXL, ki vam bodo pomagale v vseh spektrih vašega življenja. Tabletke so namenjene stimulaciji intimnih predelov, izboljšanju libida in erekcije, ter povečanju penisa. Da bo vaš nastop med štirimi stenami zmagovalen kakor še nikoli, boste s to skrivnostno formulo dosegli vaše pozitivne rezultate po katerih ste hrepeneli že dolgo časa.
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
COBECO0220

Bi radi tabletko, ki bo celostno izboljšala vaše spolno življenje in vam povrnila moškost?

 

Spoznajte revolucionarne tabletke Big Boy Golden XXL, ki vam bodo pomagale v vseh spektrih vašega življenja. Tabletke so namenjene stimulaciji intimnih predelov, izboljšanju libida in erekcije, ter povečanju penisa. Da bo vaš nastop med štirimi stenami zmagovalen kakor še nikoli, boste s to skrivnostno formulo dosegli vaše pozitivne rezultate po katerih ste hrepeneli že dolgo časa.

 

Komu so namenjene tablete Big Boy Golden XXL?

Vsak moški se kdaj v življenju sreča z težavami na področju spolnosti. Le te, pa so posledica bolezni, depresije, izgube samozavesti, ali marsikaterih drugih razlogov. A brez skrbi, z novo inovativno formulo boste lahko ponovno zaživeli kakor samozavestni moški, ki s svojo predstavo navduši prav vsako ljubimko. Povrnite si svojo moškost z trdnim ter povečanim penisom, ter nenasitnim libidom, ki bo osvojil svet. Big Boy Golden XXL tablete imajo v sebi namreč učinkovine, s kateremi boste v zelo kratkem času prišli, do dobro vidnih rezultatov.

 

Ali so varne za uporabo?

Tablete so popolnoma varne za uporabo, saj vsebujejo zgolj naravne sestavine, ki niso škodljive vašemu zdravju. Ravno nasprotno, te sestavine bodo delovale pozitivno na vaše telo, ter izboljšale počutje in vam povrnile spolno moč. Med drugimi vsebujejo kalcij, ki izboljša metabolizem ter mišično fukncijo, ter Ginseng, ki deluje kakor naravni afrodiziak.

 

Kakšni so rezultati, ter kdaj bodo vidni?

Z vsakodnevno redno uporabo tega izdelka bodo vaši rezultati vidni že zelo kmalu. To pa se bo odražalo tudi na vašemu počutju, kar bodo opazili vsi okoli vas, še posebej pa vaša partnerica s katero si delita posteljo. Ne le, da tablete vplivajo na vaš libido in spolno moč, rezultati bodo vidni tudi pri trših erekcijah ter povečanju vašega penisa. Tablete namreč delujejo stimulativno na vaše intimne predele, ter pospešijo prekrvavitev v le teh.

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Big Boy Golden XXL ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 45 tablet, 44.8 g

Navodila za uporabo: Zaužijte 2 tableti (skupaj) z zadostno količino tekočine. Ne prekoračite priporočenega vnosa v 24 urah.

Sestavine (2 tableti):

- Siberian Ginseng (400 mg),

- Kalcij (210 mg = 26% RDA*),

- L-Arginine (200 mg),

- Muira puama (150 mg),

- Saw palmetto (100 mg),

- Tribulus terrestris (100 mg),

*RDA = priporočen dnevni vnos.

Dodatne snovi: E460 (celuloza), E570 (sredstvo proti strjevanju), E466 (celuloza), ovoj kapsule (celuloza), sredstvo proti strjevanju E470B (magnezijev stearat), E551 (Silicijev dioksid)

Opozorila:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Vedno preberite varnostna opozorila pred uporabo izdelka.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelka ne uporabite v primeru, da je notranji ovoj poškodovan.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Izdelek namenjen izključno polnoletnim osebam.

V primeru, da imate probleme z zdravjem (sladkorna bolezen,  težave s srcem, povišan pritisk) ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo nujno posvetujte z zdravnikom!

Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Priporoča se zdrav način življenja.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno

Izdelek je registrirano prehransko dopolnilo na Ministrstvu za Zdravje RS.

Količina 45 tablet (42g)
Poreklo Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TABLETE Big Boy Golden XXL 45/1
Vaša ocena
Top prodajni artikli