LUBRIKANT Hot Bio Sensitive (50 ml)

Predstavljamo vam ekstra nežen ter naraven lubrikant Hot Bio Sensitiv. Če prisegate zgolj na izdelke naravne izdelave, vas bo razveselila novica, da je ta lubrikant povsem biološki ter prav tako tudi veganski. Obogaten z Aloe Vero nudi zaščito vaši koži, ter omogoča varno uporabo tudi za bolj občutljive uporabnike. Vsebuje pa tudi karagen, ki odpravlja suhost vagine. Njegova svilnata tekstura omogoča navlaženost, ki jo potrebujete, da bodo vaši odnosi tekli še posebno gladko. Izdelek je zapakiran v Eko embalaži iz obnovljivih virov.
10,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044160

Predstavljamo vam ekstra nežen ter naraven lubrikant Hot Bio Sensitiv.

 

Če prisegate zgolj na izdelke naravne izdelave, vas bo razveselila novica, da je ta lubrikant povsem biološki ter prav tako tudi veganski. Obogaten z Aloe Vero nudi zaščito vaši koži, ter omogoča varno uporabo tudi za bolj občutljive uporabnike. Vsebuje pa tudi karagen, ki odpravlja suhost vagine. Njegova svilnata tekstura omogoča navlaženost, ki jo potrebujete, da bodo vaši odnosi tekli še posebno gladko. Izdelek je zapakiran v Eko embalaži iz obnovljivih virov. Lubrikant Hot Bio Sensitivje vegansko, organsko mazilo na vodni osnovi z karagenom ter aloe vero, ki odpravlja občutek suhosti vagine, in omogoča bolj prijetne odnose. Ta lubrikant je prva pomoč pri nelagodni srbečici, ter možnih bolečinah, ki jih povzroča premajhna navlaženost med odnosi. Privoščite si le najboljše. To je popolnoma organski izdelek za vse, ki cenite naravo, in radi ohranjate pristne spolne odnose.

 

Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, Chodrus Crispus (Carrageenan), Sodium Benzoate, Dehydroxanthan Gum, Potassium Sorbate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder.

Opozorila:

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Hranite v suhem prostoru.

 


 

HOT Bio Line 

Bio Line je posebna serija izdelkov priznanega proizvajalca HOT, ki poudarja skrb za okolje in uporablja povsem naravne, biološko certificirane materiale. Bio Line izdelki imajo certifikat NCP (Nature Care Product), so pregledani s strani EcoControl, ter imajo prav tako tudi certifikat veganskega združenja. Zapakirani so v okolju prijazni 'zeleni' embalaži, ki je izdelana iz obnovljivih sestavin. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT Bio Line
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo izdelka: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Bio Sensitive (50 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli